Laten wij je niet vermoeien met alle technische details van ons platform…:-) Belangrijk is om te weten waar we de informatie opslaan en wat wij er aan doen om het voor onze klanten en onszelf zo veilig mogelijk te hebben en houden.

In de wereld van de digitale beveiliging zegt men: “Als je voldoende tijd en geld hebt, kun je overal binnenkomen”. Hoewel dat een waarheid is als een koe, willen wij zoveel mogelijk doen om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot ons platform en, nog belangrijker, de gegevens van onze klanten.

Wij hebben DutchSec gevraagd om de beveiliging van ons platform te testen.

In de basis hadden wij onze beveiliging al goed op orde; het is ze niet gelukt om onze omgeving te hacken en/of toegang te krijgen tot gegevens van klanten. In de details heeft men ons kunnen helpen om de puntjes op de i te zetten.

Deze exercitie zullen wij met enige regelmaat herhalen, zodat wij voor onze klanten en onszelf kunnen laten zien dat wij alles doen om de beveiliging zo accuraat mogelijk te hebben en houden.

Ben je onze klant en ben je benieuwd naar de details van deze beveiligingstest, neem dan contact met ons op.